Ballingslöv kök

Ballingslöv kök

I mer än 90 år har vi byggt kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet. Vi har sett de flesta planlösningar och i vårt sortiment finns både traditionella kök och framtida designklassisker.


Köpa nytt kök

Vi hjälper dig med att välja och skapa ett nytt kök till ert hem. Vi har mängder med köksinspiration och de allra bästa förutsättningarna vid val av ny köksinredning så som nya köksluckor, nya bänkskivor, ny vask, ny köksbelysning, nya vitvaror och nya kökshandtag. Nya kök från Ballingslöv är alltid personliga och planerade för er och för ert hem, därför att varje kök har unika förutsättningar och behov.

Hållbart köksliv

När du väljer en produkt från Ballingslöv kan du alltid vara trygg i att du gör ett bra val utifrån en helhet – du får närproducerade produkter tillverkade under schyssta villkor. Produkterna har hög kvalitet, lång livslängd och en design som håller år efter år.

Boka ett möte med en av våra återförsäljare

För att slutligen köpa ett kök från Ballingslöv behöver du kontakta en återförsäljare, våra duktiga köksexperter finns över hela landet. Du kan välja att boka ett möte online eller fysiskt i butik eller också bara besöka någon av våra butiker för inspiration.

Boka ett möte med någon av våra duktiga köksexperter, dom kan kort sagt en hel del om kök. Vi erbjuder möte online eller fysiskt i butik för att tillgodose dina önskemål. Välkommen!